Școlarizare gratuită la LINK Academy și BusinessAcademy pentru persoanele cu handicap

 

Datorită interesului crescut pentru programele instituțiilor educaționale LINK Academy și BusinessAcademy, compania LINK group, din care fac parte aceste instituții, a decis ca o parte din bursele de școlarizare gratuită să fie oferite persoanelor cu handicap. 

 


new

 

 

Grație acestor burse, în valoare de 40000 EUR, pe care LINK group – fondatorul acestor instituții educaționale -  le oferă și anul acesta, 20 de bursieri vor dobândi în anul următor cunoștințe și abilități practice de programare, design grafic și web, e-business, antreprenoriat, management de HR, dar și alte abilități care azi sunt foarte bine plătite. 


Toți cei interesați se pot înscrie până pe 1 noiembrie 2019, trimițând o scrisoare motivațională și restul documentației necesare la adresa de e-mail scholarship@link-group.eu.


Șansa de a dobândi cunoștințe moderne și rentabile 


În urma școlarizării la unul din programele LINK Academy și BusinessAcademy, bursierii vor putea să frecventeze complet gratuit cursurile unora dintre cei mai cunoscuți experți din zilele noastre și să asimileze abilitățile de IT și de afaceri aplicative și căutate, care îi vor ajuta să devină competitivi pe piața muncii. 


Ca dovadă a cunoștințelor dobândite, viitorii cursanți LINK Academy și BusinessAcademy vor primi certificate recunoscute pe plan internațional, care le vor aduce un avantaj la angajare în toate domeniile afacerilor moderne. 


Participanții la concurs pot alege oricare dintre programele menționate din cadrul instituțiilor. Numărul tot mai mare al celor înscriși arată că predomină interesul pentru asimilarea abilităților din IT și afaceri, fapt care nu este de mirare având în vedere cererea ridicată de cadre de specialitate din aceste domenii. 


Educație disponibilă tuturor


Bursele companiei LINK group sunt disponibile tuturor persoanelor cu invaliditate indiferent de adresa de domiciliu deoarece, datorită platformei pentru studiu online, cei care primesc bursele vor putea să acceseze online toate materialele necesare, atunci când le convine cel mai bine. 


Bursele se oferă pe teritoriul a patru țări unde există instituțiile educaționale ale companiei LINK group: România, Moldova, Serbia și Bosnia și Herțegovina. Valoarea totală a burselor internaționale este de 40000 EUR, dintre care în România și Moldova vor fi alocate șase burse de școlarizare.

 

Vă reamintim încă o dată: concursul pentru burse este deschis până pe 1 noiembrie, iar toate informațiile și condițiile privind modul de înscriere se află aici.