ABS

ABS Software Development = Global, Strategic, Personalizat, Complex . Acesta este modul în care ne descriu partenerii și clientii nostri.

ABS ofera  un mediu in care te poti dezvolta continuu, atat profesional cat si personal, ajutand la construirea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala. Dezvoltarea este sustinuta atat intern, cat si extern prin cursuri si certificari. Experienta globala obtinuta prin contactul direct cu clienti din geografii si culturi diferite ofera o crestere accelerata la nivel profesional.
Ceea ce defineste echipa in mod deosebit este capacitatea de a intelege nevoile clientilor printr-o abordare de parteneriat, si prin abilitatea de a se perfectiona continuu, avand scopul comun de a crea un produs de excelenta prin colaborare, creativitate, flexibilitate si atentie la detalii.

Cu peste 25 de ani de experienta in dezvoltarea de software, ABS  este un furnizor de top al sistemelor ERP avand in prezent peste 500 de instalari pe 5 continente.

Compania are  angajati in tari precum Olanda, Belgia, Danemarca, UK, Germania, Japonia, US si Romania. Departamentul de dezvoltare  software al companiei se afla in Bucuresti, in birourile din Romana Offices, Bulevardul Dacia 20.

Website: www.abslbs.com