Berg Software

bergBerg Software este o firmă cu vastă experiență în domeniul de dezvoltare software la comandă și outsourcing. Am finalizat peste 2700 de proiecte software, aplicațiile noastre fiind utilizate în 24 de țări. Principalele domenii de activitate ale companiei includ transformarea digitală, dezvoltarea aplicațiilor customizate, analiza Business Intelligence, dezvoltare software bazată pe tehnologii Cloud, servicii SAP, asistență tehnică și mentenanță.

La Berg Software găsești o echipă excepțională și creativă de profesioniști, pe care ai ocazia să-i transformi în prieteni. Dezvoltă-ți skill-urile într-o atmosferă competitivă și pozitivă, în timp ce vei realiza task-uri care să-ți provoace cunoștințele, oferindu-ți posibilitatea de a învăța continuu. Ne place să ne distrăm la petrecerile și evenimentele noastre, ne completăm bine unii pe ceilalți și ne scoatem mereu în evidență punctele forte! Fie că rezolvăm micile provocări împreună, bem cafeaua pe terasă, organizăm turnee de ping-pong, ieșim la o bere sau aranjăm întâlniri cu clienții noștri, întotdeauna o facem ca o echipă bine coordonată!

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră vei avea parte de program de lucru flexibil, dezvoltare continuă, un birou modern cu spații de relaxare, pachet de beneficii atrăgător, salariu competitiv și posibilitate de avansare, teambuilding-uri și petreceri.

Website: https://www.berg-software.com/en/join-us