Brand personal în carieră

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei a pregătit pentru dumneavoastră, sămbătă, 19 Octombrie, seminarul Brand personal în carieră. Seminarul va avea loc la sediul LINK Group Educational Services, Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti. Începând cu ora 10:00, veţi avea posibilitatea să aflaţi mai multe detalii despre ce reprezintă brandul personal și cum să îl puneți în evidență.

Branding

La seminarul care va fi susținut sâmbătă, veți începe cu definirea brandului personal. Apoi se va discuta despre cine are nevoie de un brand personal și care sunt avantajele acestuia. Veți discuta despre găsirea propriilor talente, despre cum puteți să puneți accentul pe acestea și cum să le promovați, iar spre finalul seminarului se va discuta despre cum se poate vedea brandul personal în cadrul  lumii online - despre totalitatea percepțiilor mai multor indivizi asupra unei persoane și despre identitate.

Experienţa profesională

Acest seminar va fi susţinut de către Alexandra Rozalia Micu, absolventă a Facultății de Științe, specializarea Psihologie Generală și masterandă în Management Organizațional la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. A ocupat poziții importante din domeniul Resurselor Umane, cum ar fi specialist de recrutare la compania Manpower, Director Dezvoltare la IntellPsy Group și la momentul actual este Manager de Resurse Umane la compania Rovere Mobili. Deține certificatul de inspector resurse umane și este membră a Colegiului Psihologilor din România, având practică în domeniul psihologiei carierei.

Ariile de expertiză sunt:

  • Coaching Career
  • Construire brand personal
  • Recrutare și Head Hunting
  • Job Hunting

Live Stream

Datorită interesului ridicat, am decis să facem posibilă transmisiunea live a seminarului pentru toţi cei interesaţi. Sâmbătă, 19 octombrie, ora 10:00, puteţi accesa live stream-ul seminarului prin clic pe următorul link.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următorul e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com