Business Writing – o competența pentru viitor

Într-o lume a tehnologiei, în care distanțele spațiale și temporale au fost cumva redefinite, în care unul dintre primele gesturi dimineața este verificarea e-mail-ului, comunicarea scrisă își câștigă ușor supremația între celelalte tipuri de comunicare.  Avantajele acesteia sunt multiple, iar capacitatea de a avea o comunicare scrisă clară, de impact și profesionistă este apanajul persoanelor pregătite să facă față unor cerințe de business din ce in ce mai ridicate.

 

Nu știi dacă este pentru tine?

 

Ți s-a întâmplat vreodată să nu știi cum sa începi un e-mail important? Sau să nu știi ce subiect să alegi, astfel încât să fie un e-mail de impact? Sau cât de detaliat ar trebui să fie un e-mail, astfel încât să îl convingă pe celălalt să îl parcurgă și să acționeze? Sau să nu știi cum să spui NU într-un mod elegant și profesionist?

 

Dacă ai răspuns DA la cel puțin 2 dintre întrebările de mai sus, atunci cu siguranță te vei bucura de informația ce poate fi asimilată în cadrul acestui workshop!

 

Iată 5 motive pentru care să participi:

 

1. Trainer cu experiență, specializat în domeniul comunicării

 

Georgiana 

 

 

Tehnici pentru o comunicare scrisă de impact

 

Vei afla cum să scrii un e-mail clar și convingător, ce subiect să alegi, cum să-l structurezi și să folosești cuvinte de impact astfel încât persoana care îl primește să îl citească și să acționeze.  Vei ști și cum să spui NU într-un mod elegant și profesionist.

 

 

Georgiana Cristea

"Am o pasiune pentru comunicare și pentru lucrul cu oamenii! Îmi place mult să fiu alături de ei în călătoria spre cunoaștere, care devine și o călătorie spre auto-cunoaștere. 

În anul al II-lea de facultate m-am angajat într-o multinațională și tot atunci am întâlnit un trainer care m-a făcut să îmi doresc foarte mult să practic și eu această meserie.

De atunci au trecut 12 ani de experiență în domeniul training-ului și al resurselor umane și se împlinesc anul acesta 9 ani de când mă ocup de formarea adulților. Am peste 5000 de ore de training livrate pe teme precum: Comunicare scrisă, Comunicare verbală, Comunicare non verbală, Tehnici pentru prezentări de impact, Formare de formatori și Managementul timpului.

Mărturisesc, însă, că încep fiecare dimineață de curs cu multă dedicare, pasiune, emoție și aceeași deschidere ca la început.”

 

2. Trainer-ul va răspunde întrebărilor tale

3. Atmosfera de învățare este plăcută și relaxantă

4. Posibilitatea de a face networking cu ceilalți participanți

5. Oportunitatea de a pune în practică conceptele noi înca din timpul workshop-ului

 

Pentru a putea participa la workshop trebuie completat formularul de înscriere.

Înscrie-te până pe 23 Ianuarie și beneficiezi de discount-ul de Early Booking!

 

Investiție :

  • early booking - 200 euro (pentru plata efectuată pană la data de 23 ianuarie 2017)**
  • normal fee - 250 euro (pentru plata efectuată după data de 23 ianuarie 2017)**
  • PBV fee - 185 euro (pentru persoanele care au participat la oricare dintre edițiile Conferinței "Panoramic Business View") 

Taxa include : acces la workshop, coffee break-uri, lunch, mapa de workshop, acces la materiale in format .pdf. 

 

Pentru detalii suplimentare se va trimite email la adresa: office@business-impact.ro.

 

Puteți urmări update-uri despre eveniment și pe pagina de Facebook.

 

Picture 2