Cargus

De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, Cargus a devenit unul dintre principalii jucători pe piața de servicii de curierat, cu peste 1500 de angajați și colaboratori, deținând 7 centre naționale de sortare, 42 de centre de expedieri și operaționale, având în portofoliu peste 30 000 de clienți pentru care livrează anual peste 6,5 milioane de expedieri.

Cargus se mândrește cu recunoașterea sa ca “pionier al curieratului” din România și ca una din cele mai importante companii din acest domeniu. Cargus își dorește să ofere în continuare cele mai bune servicii clienților noștri clasici și din e-commerce, prin investiții în modernizarea flotei și a echipamentelor și în pregătirea profesională a oamenilor săi. 

 

 Privește spre viitor cu încredere și energie venind la noi în echipă! 

 

 

Website: www.cargus.ro

Oportunități joburi domeniile Business și IT

De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, Cargus a devenit unul dintre principalii jucatori pe piata de servicii de curierat, cu peste 1500 de angajati si colaboratori, detinand 7 centre nationale de sortare, 42 de centre de expedieri si operationale, avand in portofoliu peste 30 000 de clienti ...
Citiți mai departe »