Prima conferință Codecamp în București!

Peste 40 de sesiuni organizate în 7 track-uri paralele, susținute de speakeri români și internaționali și acces gratuit pentru participanți, în cadrul Codecamp București.

 

codecamp


Sâmbătă, 10 noiembrie, la Universitatea Politehnică din București va avea loc prima ediție Codecamp București, una din cele mai mari conferințe IT din România, unde sunt așteptați peste 1000 de participanți – preponderant profesioniști IT, dar și studenți și alte persoane interesate de tehnologie.


Anul acesta, în cadrul conferinței vor fi discutate teme din zona AI & Machine Learning, IoT, Web Development, Architecture & Software Development, Testing, Cloud, Mobile, Management & BA, Startup & Entrepreneurship, de către speakeri de renume, internaționali și români, cum ar fi Dino Esposito, Idan Cohen, Ciprian Jichici, Henk Boelman și Anca Bundaru.


Toate detaliile despre speakeri și agendă pot fi accesate pe site-ul conferinței: bucuresti.codecamp.ro


Evenimentul este gratuit pentru participanți, iar inregistrarea se poate face aici: bucuresti.codecamp.ro/#register


Conferința este precedată de două zile de Masterclasses pe 8-9 noiembrie, susținute de Dino Esposito și Victor Rentea.


Codecamp s-a născut în 2008, la Iași și este cea mai mare comunitate de IT din România.


După un parcus de 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018, crescând de la an la an, în edițiile din ultimii ani având peste 1000 de specialiști la fiecare eveniment.