Codesphere

CodeSphere este o companie specializată în livrarea de servicii de software outsourcing și proiecte software custom. De la înfiițarea noastră în 2008, ne-am concentrat toată atenția spre a livra soluții de cea mai bună calitate clienților noștri, dezvoltând soluții software custom, portaluri web, soluții de business intelligence și sisteme de management al documentelor.
Așa cum sfera simbolizează completul, perfecțiunea, așa este și viziunea noastră atunci când vine vorba de serviciile oferite, iar pentru a susține această viziune, investim constant în creșterea nivelului de pregătire al echipei noastre, în optimizarea proceselor noastre, în creșterea productivității și în inovație. Cu o experiență de mai mult de 5 ani, timp în care am livrat peste 30 de proiecte totalizând peste 10000 de zile-om, echipa noastră poate răspunde cu succes oricărei provocări în timpul fazelor de dezvoltare a unui proiect software: analiză, design, dezvoltare, testare sau implementare.

CodeSphere este un furnizor de încredere pentru următoarele servicii software: Application Development, Support & Maintenance, Refactoring and Migrations, Product Development, IT Consultancy,

Soluții oferite: Custom Enterprise Applications (CRM, ERP, Business Administration, etc), Web Application Development (Java, ASP.Net, PHP, Typo3, Zend Framework), Web Portals (IBM WebSphere Portal, Liferay Portal), Business Intelligence Solutions (IBM Cognos BI, Pentaho BI, Jasper Soft BI), Data Analysis Solutions (IBM I2), Document Management Systems (IBM FileNet, Alfresco DMS), Mobile Application Development (Android, iOS).

Website: www.codesphere.ro

Oportunități domeniul IT - Codesphere

CodeSphere este o companie specializată în livrarea de servicii de software outsourcing și proiecte software custom. De la înfiițarea noastră în 2008, ne-am concentrat toată atenția spre a livra soluții de cea mai bună calitate clienților noștri, dezvoltând soluții software custom, portaluri web, soluții de business intelligence și sisteme de ...
Citiți mai departe »