Cross IT

crsit

Cross  IT este o companie specializată în servicii de outsourcing IT, înființată în 2013. Aceasta pune la dispoziția clienților săi soluții IT complete, adaptate nevoilor și specificului activității fiecărui client.

Cross IT oferă servicii complete pe zona de administrare infrastructură IT, cu intervenții remote și on site, ori de câte ori sunt solicitări sau sunt semnalate probleme, consultanță de specialitate IT pe toate segmentele unei infrastructuri IT, beneficiind în permanență de serviciile unui consultant și ale unui administrator IT dedicați, care vă stau la dispoztie pentru orice fel de solicitări.

Formele de suport puse la dispoziția clienților noștri sunt adaptate nevoilor acestora: cu intervenții și deplasări la incidente ori de câte ori sunt solicitări sau sunt semnalate probleme, alocare administrator IT in house 8 ore on site/zi sau 4 ore on site/zi sau variante cu un număr de vizite săptămânale prestabilite. Pachetele de servicii propuse acoperă toate nevoile partenerilor noștri pe zona de suport și administrare IT, aducând un plus din valoare prin gradul ridicat de implicare și prin nivelul de pregătire al echipei tehnice.

Totodată, putem asigura serviciile de suport și administrare rețele IT în principalele orașe ale țârii pentru partenerii noștri care au puncte de lucru în tara, putând oferi intervenții on site și remote atât prin echipă proprie, cat și prin partenerii pe care îi avem la nivel național.

Pe parte de furnizare echipamente IT și produse software, putem oferi echipamente și produse IT de la toți producătorii importanți din piață: HP, DELL, LENOVO, IBM, EMC, CISCO, APC,  SOCOMEC, BARRACUDA, FORTINET, Microsoft, ESET, Kaspersky, Bit Defender etc.

http://www.crossit.ro/

Network Administrator la Cross IT

    Cross  IT este o companie specializată în servicii de outsourcing IT, înființată în 2013. Aceasta pune la dispoziție clienților săi soluții IT complete, adaptate nevoilor și specificului activității fiecărui client.     Descrierea postului: Oraș: București Program: full-time Ce vei avea de făcut?  Asigurarea suportului remote și on-site pentru ...
Citiți mai departe »