De la angajat la statutul de “propriul angajat”

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit un nou seminar gratuit!

Te așteptăm sâmbătă, 14 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).


Înainte de a ne gândi să pornim pe drumul antreprenoriatului, de a face o schimbare în carieră, poate că apare teama de un eventual eșec. Felul în care reușim să gestionăm această teamă ne poate susține să mergem mai departe sau ne poate face sa dăm înapoi. În cadrul workshop-ului vom lucra împreună pentru a identifica acțiunile antreprenorilor care reușesc, pentru a identifica tehnici prin care putem depăși teama de eșec și modul în care putem schimba ceea ce ne dă înapoi. Înainte de a face orice schimbare în carieră, de a porni o afacere pe cont propriu, este important să lucrăm noi cu noi.


antreprenor

 

 

„Barometrul Startup-urilor din România, realizat de EY România, Impact Hub Bucharest și Startarium, în anul 2019, arată faptul că mentalitatea și teama de eșec ocupă primul loc în topul celor mai importante obstacole pentru viitorii antreprenori, oamenii care se gândesc să își pornească o afacere.” Sursa: https://economie.hotnews.ro/stiri-fiscalitatea_la_zi-23052760-mentalitatea-teama-esec-principalele-obstacole-pentru-cei-care-vor-porneasca-afacere-romania.htm


Structura workshop-ului:


- Teama de eșec în antreprenoriat – cum o depășesc, pentru a putea construi o afacere pe cont propriu (tips & tricks)

- Cum menținem motivația după eșecuri? - tips & tricks

- Schimbarea de la angajat la antreprenor și modul în care o gestionăm (elemente de bază)

 

- Ce îți poate scădea și crește productivitatea ca antreprenor?


Despre trainer:

Ofelia Neagu este psiholog, coach, trainer, om cu o experiență de peste 13 ani în comunicare (în business și nonprofit) și o experiență de 8 ani în coaching și training. Cu un parcurs profesional complex, ce îmbină experiența de comunicare cu experiența de training și coaching, și ulterior de psihologie, este orientată către rezultate și livrarea unui plus de valoare clientului. În prezent, activează în cadrul propriei companii de training, livrând clienților programe diverse de training, pe teme diferite, precum: comunicare, managementul stresului, managementul schimbării, time management, leadership, etc.

 

Cum poţi participa?

Înscrierile au luat sfârșit!

Te așteptăm să urmărești seminarul nostru prin Live Stream!

 

123456

 

Cu prietenie,

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei


Pentru orice întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Ne vedem la seminar!