Easyhost

easy

Easyhost este unul din pionierii pieței de hosting din România, lansat în 2006 ca parte a Hostway Corp. Cu o prezență internaționala – birouri în România și Marea Britanie – și 5 datacentre in 3 țări, Easyhost este unul dintre cei mai mari jucători pe piața produselor enterprise hosting (servere dedicate, cloud hosting, server management). Portofoliul de produse Easyhost a fost dezvoltat în cursul parteneriatelor de lungă durată cu companii precum Antena Group, Bitdefender, BRD, Emag, Trilulilu. În prezent, Easyhost își propune să fie furnizorul de tehnologie care sprijină creșterea business-urior din România și providerul care le este mereu aproape end-userilor. 

Cultura Easyhost a apărut din pasiunea comună pentru tehnologie și din dinamica noastră în abordarea proiectelor, și a fost dezvoltată în model open-source de fiecare membru al echipei noastre.

Easyhost înseamnă ENTUZIASM. Când suntem în dialog cu clienții noștri, când lucrăm pentru simplificarea serviciilor noastre, când luăm ideile noastre strașnice și le dezvoltăm în soluții noi, când ne întâlnim în afara orelor de program – punem avânt în toate și facem totul din plăcere. Easyhost înseamnă PERFORMANȚĂ și PROVOCARE. Pentru ca ne motivăm unul pe celălalt să creștem, să învățăm lucruri noi, să ne hrănim curiozitatea. Easyhost înseamnă DESCHIDERE. Pentru că totul e mult mai simplu când elimini complicațiile care vin din  controlul excesiv, cenzură, teama de a fi judecat, tot felul de nonsensuri. Mai presus de toate însă, Easyhost înseamnă ECHILIBRU. Pentru ca știm mereu să ne adaptăm propriilor resurse, pentru că ne motivează eficiența, pentru că puterea colectivului nostru se trage din fiecare dintre noi în parte.