EESTEC

Electrical Engineering STudents` European assoCiation este o organizație apolitică, non-guvernamentală și non-profit, care se adresează și antrenează prin activitățile sale studenți din universități, institute și școli tehnice cu profil electric, din Europa.

Asociația fost fondată în Olanda în 1986. În prezent, EESTEC activează în 53 de universități din Europa. Principalul scop al EESTEC este promovarea, stabilirea și dezvoltarea contactelor internaționale și a schimbului de idei dintre studenții de la facultăți cu profil electric.

Activitatea organizației se bazează pe aptitudinile, entuziasmul, deschiderea către nou și dorința de implicare voluntară a membrilor săi, urmărind în același timp dezvoltarea profesională a acestora și îmbunătățirea cunoștințelor tehnice. EESTEC București își desfășoară activitatea în cadrul Universității Politehnică București, plasându-se astfel în mediul cel mai potrivit pentru îndeplinirea scopurilor sale exclusiv academice.

Misiunea noastră este asigurarea unei educații complementare pentru studenți care doresc sa își lărgească orizonturile si să își pună în practică abilitățile personale. Dorim sa fim un facilitator de comunicare intre mediul academic și studenți.

 

Profilul unui EESTECer:

student în cadrul unei facultăți cu profil electric din UPB 

entuziast, dinamic, pune energie în tot ceea ce face 

ambițios, mereu în căutarea excelenței 

se automotiveaza și îi motivează pe cei din jurul sau - team player 

mereu în căutare de noi provocări

 

For more information please go to: http://www.eestec.ro/