EESTEC Bucuresti iti ofera sansa sa inveti sa codezi ca un maratonist!

Dacă atunci când auzi cuvântul programare, kernel-ul tău începe să bată mai alert, EESTEC București are o veste bună pentru tine.

EESTEC Olympics, maratonul de programare de 24 de ore din Universitatea Politehnică București, revine anul acesta cu noi provocări. Evenimentul, ajuns la a șaptea ediție, aduce împreună cei mai buni studenți programatori din București și companiile din domeniu. Astfel, pe 11-12 noiembrie, în holul AN al Rectoratului UPB, 20 de echipe de 3 persoane vor încerca să dezvolte aplicația care le va aduce unul din marile premii: 1800€ pentru echipa de pe locul I, 1350€ pentru cei ce vor câstiga locul al II-lea și 900€ pentru echipa de pe locul III.

Deoarece punem preț pe diversitate, anul acesta oferim studenților șansa de a participa la 3 competiții de tip Side Challenge, cu premii la fel de atractive, organizate împreună cu Enevo Goup, IBM si KPMG. Acestea vor avea loc pe 7, 8 și 9 noiembrie și se vor desfășura pe o durată de 6 ore.

Printre partenerii EESTEC Olympics 7 se numără și: Google, Deutsche Bank, Ing Bank, Ubisoft, Avira etc.

Despre cum te poți înscrie, până pe 1 noiembrie, dar și alte detalii despre EESTEC Olympics, premii, ediții anterioare și parteneri, poți afla pe site-ul evenimentului www.eestec.ro/olympics și pe pagina de facebook EESTEC Olympics.