EOS KSI

Dacă ai ajuns pe această pagină, cu siguranță îți dorești să descoperi mai multe lucruri interesante despre noi.

EOS KSI România face parte din Grupul EOS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii personalizate din lume, având ca principală activitate business managementul creanțelor. Oferim servicii de achiziție de portofolii de creanțe și colectare creanțe la nivel național și internațional prin intermediul unei rețele de parteneri de peste 140 de țări.

EOS KSI România a fost înființată în anul 2002 sub denumirea KSI Kasolvenzia. Activitatea companiei a fost ghidată încă de la început de trei principii esențiale care au dus la o dezvoltare rapidă și eficientă – dinamismtransparență și performanță. În anul 2005, compania a fost preluată de către grupul internațional EOS – furnizor important de servicii financiare care, la rândul său, face parte din Grupul Otto. Compania EOS KSI beneficiază de avantajele unei rețele internaționale extinse, dar și de un fond financiar puternic al companiei-mamă.

În prezent, EOS KSI are aproximativ 650 de angajați și este reprezentată la nivel național de 13 birouri regionale și de o rețea dedicată de firme de avocatură și executori judecătorești.

Website: www.eos-solutions.com