Gameloft

Lider pe piața jocurilor mobile, Gameloft dezvoltă, publică și distribuie cele mai mari titluri pentru smartphones, tablete, console și alte platforme mobile de ultimă generație. Gameloft Romania face 100% creație, pentru dispozitive mobile next-gen, Apple iPhone și IPad fiind cei mai importanți exponenți. Printre jocurile cele mai cunoscute pentru iPhone și iPad se numără: Captain America, seria NOVA, Backstab, seria Modern Combat, The Dark Knight Rises, Starfront: Collision, Ferrari GT, Asphalt 5, Asphalt 6, seria Brothers in Arms, Terminator: Salvation, Shrek Kart, Fast and Furious 5. Studioul din București, deschis inițial în 1999, a fost primul din România, urmat în August 2010 de studioul din Cluj-Napoca. Având peste 600 de angajați în București și mai mult de 400 în Cluj, Gameloft România își mărește în continuare echipa.

Nu am putea oferi cea mai bună experiență de gaming dacă nu am fi noi înșine gameri pasionați. Ne jucăm, muncim și evoluăm împreună. Păstrându-ne standardele ridicate și punându-ne mereu în pielea jucătorilor știm cum să oferim o experiență de joc 100% satisfăcătoare. Pentru noi a fi developer nu e suficient! Învățăm mereu noi limbaje de programare, lucrăm cu tehnologii de ultimă oră și găsim provocări interesante în fiecare task.

Fără cravată, fără atitudine corporatistă, doar cu multă pasiune, umor și o minte deschisă – așa lucrăm zi de zi. Promovăm un stil de comunicare simplu, deschis și o atitudine prietenoasă.

Website: www.gameloft.ro