HTML Programming with JavaScript (part I)

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei a pregătit pentru dumneavoastră, sămbătă, 7 Septembrie, un seminar pe tema HTML Programming with JavaScript. Seminarul va avea loc la sediul LINK Group Educational Services, Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti. Începând cu ora 10:00, veţi avea posibilitatea să aflaţi mai multe despre avantajele utilizării limbajului JavaScript împreună cu HTML în vederea sporirii interactivităţii paginilor web.javascript 1

La seminarul care va fi susținut sâmbătă, vom începe prin a face o scurtă revizuire a limbajului CSS, menţionând în acelaşi timp şi noutăţile pe care le aduce noua versiune a acestuia: CSS3. Apoi vom continua cu tipuri de scripturi și mesaje, urmate de menţionarea principalelor tehnici de debugging prin care putem controla validitatea operării aplicaţiei noastre. Discuţia va acoperi şi principalele tipuri de date pe care le acceptă JavaScript (numerice, string, bolean, null), controlul fluxului și obiectele JavaScript predefinite. Nu în ultimul rând, se va analiza problematica obiectelor din modelul DOM, care face posibilă gestionarea documentelor afişate în browser prin intermediul limbajului JavaScript, și a evenimentelor care reprezintă, practic, o legătură între funcţionalitate şi obiectele existente pe o pagină web. Toate acestea vor fi însoţite şi de o sesiune de parte practică și feedback din partea studenților.

Experienţa profesională

Acest seminar va fi susţinut de către Alexandru-Anton Cretu, absolvent al Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din Bucureşti şi deţinător al unei diplome de master în Sisteme Informatice pentru Management. Alexandru deţine o experienţă de peste 3 ani de predare în cadrul Departamentului de Informatică al Academiei de Studii Economice, Bucureşti, şi peste 12 ani de experienţă în calitate de dezvoltator software, şef de proiect sau contractor independent în cadrul mai multor companii de software. Din 2007, este specializat în tehnologiile web Microsoft, precum:
    * ASP.Net Web Forms and MVC, HTML/CSS, JavaScript, jQuery
    * Web services / Windows Communication Foundation
    * C# / .Net Framework
    * SQL Server databases
    * Windows Mobile web and database technologies

Mai deţine de asemenea şi certificatul: Microsoft Certified Specialist in Programming HTML5 with Javascript and CSS3.

Live stream

Datorită interesului ridicat, am decis să facem posibilă transmisiunea live a seminarului pentru toţi cei interesaţi. Sâmbătă, 7 septembrie, ora 10, puteţi accesa live stream-ul seminarului prin clic pe următorul link.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următoarea adresă de e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com.