HTML Programming with JavaScript (part II)

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei a pregătit pentru dumneavoastră sămbătă, 5 octombrie, partea a doua a seminarului HTML Programming with JavaScript. Seminarul va avea loc la sediul LINK Group Educational Services, Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti. Începând cu ora 10:00, veţi avea posibilitatea să continuați să aflaţi mai multe detalii despre avantajele utilizării limbajului JavaScript împreună cu HTML în vederea sporirii interactivităţii paginilor web.

La seminarul care va fi susținut sâmbătă, vom începe prin a face o scurtă recapitulare a primei părți a seminarului HTML Programming with JacaScript care a avut loc în data de 7.09.2013. Apoi se va continua cu abordarea obiectelor și a conceptului de ”inheritance” în JavaScript. Vor fi analizate obiectele unui browser și se va aborda tema graficelor prin intermediul limbajului HTML5. De asemenea, se va discuta despre funcții care rulează în fundal (web workers) și despre web storage (tehnologie care înlocuiește cookie-urile clasice).

Experiența profesională

Acest seminar va fi susţinut de către Alexandru-Anton Cretu, absolvent al Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din Bucureşti şi deţinător al unei diplome de master în Sisteme Informatice pentru Management. Alexandru deţine o experienţă de peste 3 ani de predare în cadrul Departamentului de Informatică al Academiei de Studii Economice, Bucureşti, şi peste 12 ani de experienţă în calitate de dezvoltator software, şef de proiect sau contractor independent în cadrul mai multor companii de software. Din 2007, este specializat în tehnologiile web Microsoft, precum:
    * ASP.Net Web Forms and MVC, HTML/CSS, JavaScript, jQuery
    * Web services / Windows Communication Foundation
    * C# / .Net Framework
    * SQL Server databases
    * Windows Mobile web and database technologies

Mai deţine de asemenea şi certificatul: Microsoft Certified Specialist in Programming HTML5 with Javascript and CSS3.

Live Stream

Datorită interesului ridicat, am decis să facem posibilă transmisiunea live a seminarului pentru toţi cei interesaţi. Sâmbătă, 5 octombrie, ora 10:00, puteţi accesa live stream-ul seminarului prin clic pe următorul link.Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următoarea adresă de e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com.