Innobyte

INNOBYTE este principalul partener Magento în România și una dintre companiile de top din Europa Centrală și de Est. Avem experiență vastă în design, dezvoltare și suport pentru soluții e-commerce scalabile.


Innobyte și-a setat ca și obiectiv descoperirea și susținerea persoanelor talentate prin creearea unor echipe consolidate, asigurându-le mediul cel mai propice și mai antrenant pentru dezvoltarea personală. Echipa este formată din profesioniști în dezvoltare web: Programatori certificați, Manageri de proiect experimentați și testeri pasionați. Împreună personalizăm cu succes platforme e-commerce pentru a oferi rezultate de calitate și un nivel înalt de satisfacție pentru clienți.


Eforturile noastre sunt direcționate către comercianți internaționali pentru care dezvoltăm magazine online complexe și personalizate. Am dezvoltat cu succes peste 40 de proiecte pe platforma Magento iar clienții noștri s-au arătat foarte multumiți de rezultate. Bazându-ne pe experința acumulată în aceste proiecte Magento, am identificat diverse nevoi recurente ale magazinelor online. Astfel am decis să ajutăm comercianții și comunitatea Magento prin lansarea propriului magazin de extensii, unde oferim produsele dezvoltate de echipa Innobyte. Extensiile noastre sunt create, testate și răspund provocărilor întâlnite de comercianții online.


Ne ajutăm clienții cu pasiune și depunem toate eforturile pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele propuse pentru maximizarea potențialului afacerilor, prin utilizarea eficientă a tehnologiei Magento.

Website: www.innobyte.ro

Innobyte angajează!

INNOBYTE este principalul partener Magento în România și una dintre companiile de top din Europa Centrală și de Est. Avem experiență vastă în design, dezvoltare și suport pentru soluții e-commerce scalabile. Echipa este formată din profesioniști în dezvoltare web: Programatori certificați, Manageri de proiect experimentați și testeri pasionați. Împreună personalizăm ...
Citiți mai departe »