Live stream seminar "PHP Programming"

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei a pregătit pentru dumneavoastră sâmbătă, 26 aprilie, seminarul de PHP Programming. Seminarul va avea loc la sediul LINK Group Education Services, Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti de la ora 10:00.

Seminarul care va fi susținut sâmbătă va începe cu o scurtă prezentare a limbajului de programare PHP. Se vor aborda de asemenea fișierele, instalarea și sintaxele de bază PHP. Se va continua cu regulile de denumire a variabilelor, comentariile și variabilele de tip șir în PHP (operator de concatenare, funcția strlen, funcția strpos). De asemenea vor fi abordate variabilele de tip matrici (array) în PHP; se va defini matricea, se va discuta despre matricile numerice, asociative și la finalul seminarului se va face referința completă pentru matricile în PHP.

Acest seminar va fi susținut de către domnul Mircea Weingart, absolvent al Universității Politehnica, facultatea de Electronică și Telecomunicații din București, având cunoștințe de specialitate în sisteme de operare (Linux), aplicații software (Tivoli, WebSphere) și Project Management. Cu peste 20 ani de activitate în domeniul IT, domnul Weingart a predat atât în cadrul universității Politehnica București (aplicații pentru recunoașterea pattern-urilor) cât și în cadrul Kansas State University (matematică). La momentul actual, domnul Weingart este inginer suport IT în cadrul Radio România.

Live stream

Datorită interesului ridicat, am decis să facem posibilă transmisiunea live a seminarului. Sâmbătă, 26 aprilie, ora 10:00, puteţi accesa live stream-ul seminarului prin clic pe următorul link.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următorul e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com.