Live Stream seminar

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei a pregătit pentru dumneavoastră sâmbătă, 17 mai, seminarul de Typography. Seminarul va avea loc la sediul LINK Group Educational Services, Bd. Mihai Viteazu 30B, Timișoara de la ora 10:00.

Începând cu ora 10:00, veţi avea posibilitatea să aflaţi totul despre utilizarea corectă a tipografiei în realizarea soluţiilor vizuale, cum să alegeţi un font corespunzător şi de ce 95% din succesul unui design depinde de tipografia aranjată corect. Veţi afla micile trucuri care fac marile diferenţe. Veţi vedea că tipografia aleasă pentru logourile unor branduri de succes nu este întâmplătoare. De asemenea, veţi afla totul despre principiile designului, despre utilizarea unor caracteristici, precum balansul, armonia, contrastul, apoi despre variaţiile şi lucrul pe diferite formate, dar şi despre cum să pregătiţi un poster, o broşură, o carte sau o revistă foarte bună.

Acest seminar va fi susţinut de Kristina Malajmare, absolventă a Facultăţii de Artă şi Design, departamentul Design Multimedia, şi al masterului Management şi Marketing în Mass Media. Kristina deţine certificatele Adobe Cetified Photoshop CC Expert şi Adobe Certified Instructor in cadrul Link Academy. Posedă o experienţă de peste 7 ani în design grafic şi design editorial pentru manuale şi cărţi. Din anul 2011 şi-a înfiinţat propria firmă, Oktobar, al cărei domeniu de activitate este tot în aria designului.

Live Stream

Datorită interesului ridicat, am decis să facem posibilă transmisiunea live a seminarului. Sâmbătă, 17 mai, ora 10:00, puteţi accesa live stream-ul seminarului prin clic pe următorul link.

*Dacă aveți deja creat un design de broșură, site sau afiș și nu sunteți siguri că este bine realizat, îl puteți trimite la această adresă de e-mail și în cadrul seminarului vom analiza lucrările primite de la dumneavoastră.


Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următorul e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com.