OSF Global Services

OSF Global Services este companie furnizoare de servicii de dezvoltare software si consultanta in IT. Compania a fost fondata in 2003 si este in crestere continua, atit ca echipa, cit si la nivelul vinzarilor. Momentan este prezenta in 8 tari: sediul central este in Quebec, Canada; celelalte sedii fiind in USA; Franta; Marea Britanie; Germania, Italia, Romania si Ucraina. in Romania firma are 6 sedii, iar in Ucraina 3, cele doua tari fiind centre de dezvoltare. In prezent compania are 450 de angajati, dar este in crestere rapida, cofra estimata pina la sfirsitul anului fiind de 600.

Compania este orientata catre motivarea angajatilor prin intermediul a numeroase beneficii, dintre care citeva sunt prezentate mai jos:

  • Posibilitatea de a lucra de acasa
  • Program flexibil
  • Asigurare medicala privata
  • Certificari sponsorizate fara contract de loialitate

Website: www.osf-global.com

Oportunități angajare OSF Global Services

OSF Global Services este companie furnizoare de servicii de dezvoltare software si consultanta in IT. Compania a fost fondata in 2003 si este in crestere continua, atit ca echipa, cit si la nivelul vinzarilor. Momentan este prezenta in 8 tari: sediul central este in Quebec, Canada; celelalte sedii fiind in ...
Citiți mai departe »