OTTO Courier

OTTO Curier are infrastructura și experiența necesare pentru a fi partenerul tău de încredere. Cu 400 de angajați, o flotă de 300 de mașini, depozitul București de 1000 de mp, cele 59 de filiale din întreg teritoriul României, converg către o gamă variată de servicii de curierat național și internațional, în sistem business to business sau business to consumer. 

 An de an, OTTO Curier și-a dublat numărul de clienți. În 2012, numărul expedițiilor a depășit 2 milioane (ca număr de expedieri procesate fiind pe locul 5 în țară), față de 1.1 milioane în 2011, iar dacă la sfârșitului lui 2010 raportăm o cifră de afaceri de 4,4 milioane euro, în 2012 am atins 6 milioane euro. 

 Creșterea calității serviciilor oferite, dezvoltarea flotei și a tehnologiei informaționale sunt principalele obiective. Clientul OTTO Curier este dinamic și profesionist, își dorește creșterea constantă a afacerii și are așteptări ridicate de la furnizorii de servicii.  Plecând de la aceste standarde, OTTO Curier oferă clienților săi rapiditate, prețuri competitive și o abordare în continuă perfecționare, susținută strategic de valorile urmate. 

Website: www.ottocurier.ro

Poziții vacante - OTTO Courier

OTTO Curier are infrastructura și experiență necesare pentru a fi partenerul tău de incredere. Cu 400 de angajați, o flotă de 300 de mașini, depozitul București de 1000 de mp, cele 59 de filiale din întreg teritoriul României, converg către o gamă variată de servicii de curierat national și internațional, ...
Citiți mai departe »