Constituirea provizioanelor de credit de către instituțiile financiare. Studii de caz

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit un nou seminar gratuit!

Te așteptăm joi, 14 septembrie 2017, pentru a afla răspunsul la multe întrebări interesante, cum ar fi: „Cât au manipulat instituțiile financiare metodologiile de calcul al provizioanelor în trecut?". Seminarul va avea loc între orele 18:30 și 20:30 la sediul LINK Group Education Services din București (Str. Academiei, Nr. 39-41, Etaj 2, Sector 1).

 

Știi că acest seminar este pentru tine dacă răspunzi cu „DA" la măcar una dintre întrebările:


ü ești un profesionist care activează în domeniul financiar, indiferent de aria de activitate?
ü ești un specialist care lucrează în mediul bancar sau într-un IFN în managementul riscului de credit?
ü pur și simplu te pasionează acest domeniu și vrei să afli mai multe?

În cele câteva ore pe care le vom petrece împreună îți vei extinde aria de cunoștințe în legătură cu următoarele subiecte:

ü tipuri de provizioane de credit constituite de instituțiile financiare;
ü metodologii de calcul aplicabile;
ü relația provizioanelor cu fondurile proprii;
ü provizioane pe generații de credite;
ü forecastul de provizioane.

Experiență profesională: Andrei Popescu

Având o experiență de peste 12 ani în banking, lucrând pentru grupuri internaționale mari (precum Unicredit, EFG Eurobank, Fortis sau BNP Paribas), Andrei Popescu beneficiază de o semnificativă expertiză în domenii bancare cheie, cum ar fi: financiar, plăți, managementul riscurilor, control intern, dar și proiecte complexe, transversale, precum implementarea Web Interface sau Data WareHouse. În calitate de Head of Risk și Permanent Control al BNP Paribas Leasing Solutions România, a acoperit arii precum Underwriting, Credit și Operațional Risk Management, Asset Management sau Permanent Control. De foarte scurt timp activează ca Head of Agribusiness în Direcția Large Corporates al OTP Bank România, unde este responsabil, printre altele, de analiza financiară, elaborarea unor noi produse de creditare, validarea procedurilor ș.a.


Cum poţi participa?

Datorită interesului mare şi a numărului de locuri limitat, doar 25 de persoane pot participa în sală la acest seminar. Pentru a confirma participarea în sală, trebuie să completezi formularul din link-ul de mai jos.

Pentru orice întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Ne vedem la seminar!