Psihologia Reclamei şi Publicităţii

Introducere:  
Psihologia Reclamei şi Publicităţii este un proiect organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației (ASPSE), aflat la cea de-a II-a ediție. A luat naștere din dorința noastră, în calitate de studenți ai Facultății de Psihologie și Științele Educației, de a le oferi colegilor noștri informații cu privire la lumea marketing-ului din perspectiva psihologiei.

Ce este acest proiect?
Psihologia Reclamei si Publicitatii are ca scop aducerea în atentia un subiect nu foarte abordat în domeniul psihologiei, dar care se dovedește a fi în continuă expansiune. În principal, conferinţa tratează aspecte precum Marketing, Branding, Psihologia consumatorului, analizând ce anume îl influenţează pe client să achiziţioneze un anumit produs.

Mai mult decat atât, participanții vor avea ocazia să afle ultimele noutăți din domeniu și să interacționeze cu specialiști în publicitate. Printre speakerii pe care îi veți întâlni în cadrul proiectului se regăsesc: Sorin Psatta, Matei Psatta, Vlad Fiscutean, Paul Olteanu, Rareş Mocanu, Rodica Săvulescu, Alina Duduciuc, Ana-Maria Hîncu, Marian Costache, Alex Dona, Alexandru Israil etc.

Structura evenimentului:
Conferința abordează 2 teme principale:

  1. Marketing: a twin’s tale: Marketing online și offline

  2. The Trilogy of Branding: Sensory Branding, Personal Branding și Psihologia Consumatorului.

           Preț bilet o zi: 15 de lei pentru studenți, 30 de lei pentru adulți

                     Preț bilet ambele zile: 25 de lei pentru studenți, 50 de lei pentru adulți

Workshop-urile abordează 6 teme:
1. Guerilla Marketing

2. Prezenţa online

3. Sensory Branding

4. Neuromarketing

     Preț: 40 de lei pentru studenți, 80 de lei pentru adulți


Ora, data, locația evenimentului:
Conferința se desfășoară în perioada 25-26 martie martie. Locația este Facultatea de Sociologie și Asistență Socială - sediul Panduri (Str. Panduri nr. 90, sector 5, București). Intrarea participanților se face de la 10:30, urmând ca la 11:00 sa înceapă conferința.

Workshopurile se desfășoară în perioada 4-7 aprilie. Locația este: Pura Vida, Strada Smârdan 15

 

Date de contact ale organizatorilor:
https://www.facebook.com/images/fb_icon_325x325.png Psihologia Reclamei şi Publicităţii: https://www.facebook.com/psihorp/?fref=ts
Coordonator: Mirel Cristian Popinciuc – 0755.454.769, mirelcristiann@gmail.com


Ce este Asociaţia Studenţilor la Psihologie și Științele Educației?
Asociaţia Studenţilor la Psihologie și Științele Educației este o organizație studențească înființată încă din 2004 și reprezintă asociația reprezentativă la nivelul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. Aceasta își dorește să ajute studenții în procesul de învățare formală, dar și să aducă noi oportunități de învățare non-formală. Mai multe detalii despre asociaţie găsiţi pe​ site: www.aspse.ro