Route 66

In anul 2005, compania ROUTE 66 s-a impus pe piata internationala prin realizarea primului sistem de navigatie pentru device-uri mobile, moment ce a dat startul unor parteneriate de succes cu mari producatori de telefoane mobile: Nokia (colaborare pentru lansarea pe piata a primului telefon mobil cu navigatie incorporata Nokia Navigator 6110), Samsung (in prezent mai multe telefoane mobile ale acestui producator au navigatie incorporata de la ROUTE 66), HTC, ZTE, Lenovo si Huawei.

Toate succesele mentionate anterior sunt meritul echipei de cercetare-dezvoltare de la Brasov, echipa formata din programatori pasionati din intreaga tara. Experienta si pregatirea dvs. profesionala ar veni sa completeze aceasta echipa. In prezent aplicatiile ROUTE 66 integreza noi tehnologii, un exemplu fiind produsul “Follow me”, produs ce utilizeaza “augumented-reality”, procesare de imagini, recunoasterea semnelor din trafic, pietonilor etc.

Website: www.66.com

Posturi vacante Route 66

In anul 2005, compania ROUTE 66 s-a impus pe piata internationala prin realizarea primului sistem de navigatie pentru device-uri mobile, moment ce a dat startul unor parteneriate de succes cu mari producatori de telefoane mobile: Nokia (colaborare pentru lansarea pe piata a primului telefon mobil cu navigatie incorporata Nokia Navigator ...
Citiți mai departe »