Seminar - Business PR

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei a pregătit pentru dumneavoastră sâmbătă, 21 iunie, seminarul Business PR. Seminarul va avea loc la sediul LINK Group Education Services, Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti de la ora 10:00.

Seminarul care va fi susținut sâmbătă va începe cu motivele pentru care este nevoie de PR într-o afacere. Apoi veți învăța despre pașii care trebuie urmați pentru a vă crea PR-ul: de unde începeți, ce puteți face pe cont propriu, când este momentul să apelați la un profesionist. Va fi de asemenea atins subiectul crizelor care pot apărea în PR, însemnând că veți trece atât prin reușitele, cât și prin posibilele eșecuri din PR.

Experiența Profesională

Acest seminar va fi susținut de către Alexandru Țicăloiu, absolvent al Facultății de Comunicare și Științe Sociale David Ogilvy. Cu peste 10 ani experiență în managementul campaniilor de comunicare atât din perspectiva clientului cât și din cea a agențiilor de publicitate, Alexandru Țicăloiu este în prezent PR Director la OTTO Curier. Alexandru este, de asemenea, co-fondator al proiectelor Newsup.ro si Conferintele Brand Yourself.

Ariile de expertiză sunt:

  • Strategii de comunicare
  • Management de evenimente
  • Management de presă
  • PR

Cine se poate înscrie?

Datorită interesului mare şi a numărului de locuri limitat, doar 30 de cursanţi pot participa la acest seminar. Pentru a confirma participarea, trebuie să trimiteţi o cerere la linkul de mai jos.

Unde și când?

Seminarul va avea loc sâmbătă, 21 iunie, între orele 10:00 și 13:00, la sediul LINK Group Education Services,  Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti.

 

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următorul e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com.