Seminar Comunicare Asertivă

Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10:00, am pregătit pentru cursanţii LINK Academy seminarul pe tema Comunicare asertivă. Seminarul va avea loc la sediul LINK Academy,  Bd. Mihai Viteazu 30B, Timișoara. La acest seminar veți avea ocazia de a învăța despre metode și tehnici utile de comunicare în cadrul mediului profesional.

Aveți probleme în a vă exprima diferențele de opinie față de alții? Spuneți  “da” unor solicitări la care ați vrea să spuneții “nu”, doar pentru a nu dezamăgi? În cadrul acestui seminar, veți identifica motivele unei comunicări eșuate, principalele moduri de comportament al oamenilor în comunicare, veți stabili metodele ideale de comunicare a nevoilor și sentimentelor. De asemenea, vor fi stabilite metode de însușire a comunicării asertive și veți învăța cum vă puteți dezvolta acest tip de comunicare.

Experiența profesională

Susţinătorul acestui seminar este Daniel Maxim, absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor şi masterand în anul doi la Managementul Resurselor Umane. În calitate de trainer certificat, a susţinut mai multe seminare şi workshop-uri pe tema vorbitului în public, leadership, atingerea obiectivelor, comunicare şi dezvoltare personală. În colaborare cu Clubul Toastmasters din Timişoara, a participat la organizarea pentru prima dată în Europa de Est, a programului dedicat elevilor de liceu, Youth Leadership Program. De asemenea, în 2012, a fost trainer într-un program de teambuilding cu peste 200 de participanţi, în colaborare cu Team Box Company

Live Stream

Datorită interesului ridicat, am decis să facem posibilă transmisiunea live a seminarului pentru toţi cei interesaţi. Sâmbătă, 21 septembrie, la ora 10:00, puteţi accesa live stream-ul seminarului prin clic pe următorul link.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următorul e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com.