Seminar IT - XML/XSLT

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei a pregătit pentru dumneavoastră sâmbătă, 14 decembrie, seminarul pe tema XML/XSLT. Seminarul va avea loc la sediul LINK Group Educational Services, Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti. Începând cu ora 10:00 veţi avea posibilitatea să aflaţi mai multe detalii despre structura și utilitatea limbajelor XML și XSLT.

La seminarul care va fi susținut sâmbătă, veți începe cu o revizuire pe scurt a seminarului de jQuery care s-a desfășurat în data de 9 noimebrie. Apoi veți continua cu definirea structurii, utilității și a editorilor XML. Seminarul va continua cu validările în XML și șabloanele de XSLT. La final veți putea urmări aplicarea elementelor menționate în cadrul seminarului - un exemplu de website generat prin interemediul limbajului XSLT.

Experienţa profesională

Acest seminar va fi susţinut de către Alexandru-Anton Crețu, absolvent al Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din Bucureşti şi deţinător al unei diplome de master în Sisteme Informatice pentru Management. Alexandru deţine o experienţă de peste 3 ani de predare în cadrul Departamentului de Informatică al Academiei de Studii Economice, Bucureşti, şi peste 12 ani de experienţă în calitate de dezvoltator software, şef de proiect sau contractor independent în cadrul mai multor companii de software. Din 2007, este specializat în tehnologiile web Microsoft, precum:
    * ASP.Net Web Forms and MVC, HTML/CSS, JavaScript, jQuery
    * Web services / Windows Communication Foundation
    * C# / .Net Framework
    * SQL Server databases
    * Windows Mobile web and database technologies

Mai deţine de asemenea şi certificatul: Microsoft Certified Specialist in Programming HTML5 with Javascript and CSS3.


Live Stream

Datorită interesului ridicat, am decis să facem posibilă transmisiunea live a seminarului pentru toţi cei interesaţi. Sâmbătă, 14 decembrie, ora 10:00, puteţi accesa live stream-ul seminarului prin clic pe următorul link.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următorul e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com.