Seminar PHP Programming

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei a pregătit pentru dumneavoastră sâmbătă, 26 aprilie, seminarul de PHP Programming. Seminarul va avea loc la sediul LINK Group Education Services, Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti de la ora 10:00.

Seminarul care va fi susținut sâmbătă va începe cu o scurtă prezentare a limbajului de programare PHP. Se vor aborda de asemenea fișierele, instalarea și sintaxele de bază PHP. Se va continua cu regulile de denumire a variabilelor, comentariile și variabilele de tip șir în PHP (operator de concatenare, funcția strlen, funcția strpos). De asemenea vor fi abordate variabilele de tipi matrici (array) în PHP; se va defini matricea, se va discuta despre matricile numerice, asociative și la finalul seminarului se va face referința completă pentru matricile în PHP.

Experiență profesională: Mircea Weingart

Acest seminar va fi susținut de către domnul Mircea Weingart, absolvent al Universității Politehnica, facultatea de Electronică și Telecomunicații din București, având cunoștințe de specialitate în sisteme de operare (Linux), aplicații software (Tivoli, WebSphere) și Project Management.

Cu peste 20 ani de activitate în domeniul IT, domnul Weingart a predat atât în cadrul universității Politehnica București (aplicații pentru recunoașterea pattern-urilor) cât și în cadrul Kansas State University (matematică). A coordonat proiecte și echipe în cadrul departamentului IT în cadrul Ministerului Muncii, Ministerului Finanțelor, activând de asemenea în compania Oracle și în CNPAS. La momentul actual, domnul Weingart este inginer suport IT în cadrul Radio România.

Cine se poate înscrie?


Datorită interesului mare şi a numărului de locuri limitat, doar 30 de cursanţi pot participa la acest seminar. Pentru a confirma participarea, trebuie să trimiteţi o cerere la linkul de mai jos:

Unde și când?

Seminarul va avea loc sâmbătă, 26 aprilie, între orele 10:00 și 13:00, la sediul LINK Group Education Services,  Str. Ion Brezoianu 27, Bucureşti.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteţi un răspuns la următorul e-mail: office@dezvoltarea-carierei.com.