Talent Center caută arhitecți!

Talent Center este dedicat celor care vor să își descopere adevărata vocație și pasiune profesională! În acest sens oferă atât servicii de recrutare, cât și suport pentru candidați în procesul de recrutare. Talent Center are un mare diferentiator față de competiție: nu renunțăm niciodată la un proiect! Suntem perfecționiști și mereu ajungem la finalul pe care ni-l propunem. Mai mult decât atât, avem o relație specială cu clienții noștri. Pentru noi, aceștia sunt niște povești, niște lecții de viață, niște suflete cu viață reală, dincolo de mediul organizațional. Acea parte din oameni, noi o adorăm. Iar termenul de ”client” se pierde cu ușurință și nu ne pare rău deloc. Suntem înainte de orice, OAMENI.

 


Pachet salarial net: 3000-3500 RON net + bonus semestrial în funcție de realizările echipei.

 

Descriere companie:

Activăm cu preponderență în domeniul Construcțiilor (industrial/logistică/retail) în calitate de proiectant general. Realizăm coordonarea specilităților și urmărirea evoluției șantierelor. Colectivul (9 în prezent) este format din două echipe care își împart proiectele.

 

Descrierea jobului:

  • Cerințele obligatorii: Autocad, limba engleză (scris și vorbit), capacitatea de a lucra în echipă.
  •  Avantaj constituie : cunoașterea Archicad, Photoshop, experiența în domeniul construcțiilor (industrial); experiență în coordonare echipă.
  • Responsabilități: implicarea în toate fazele proiectelor, coordonarea specialităților, vizite șantier, ședințe tehnice.

 

Locația: București

 

Pentru a aplica sau a afla mai multe informații trimiteți un e-mail la adresa de mai jos, menționând în acesta că veniți din partea Centrului pentru Dezvoltarea Carierei:andreea.radu@talentcenter.ro