Time management și Productivitate

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit un nou seminar gratuit!

Te invităm miercuri, 25 octombrie pentru a descoperi împreună care este formula magică potrivită pentru tine, prin intermediul căreia să faci tot ceea ce îți propui în carieră și să îți rămână și timp pentru a te relaxa. Seminarul va avea loc între orele 18:30 și 20:30 la sediul LINK Group Education Services din București (Str. Academiei Nr. 39-41, Etaj 2, Sector 1).

☛ Știi că acest seminar este pentru tine dacă răspunzi cu "DA" la măcar una dintre întrebarile:

ü Ai un business și vrei să îți folosești cât mai eficient timpul?

ü Ești angajat/ă și vrei să lucrezi mai repede, să fii tu cel care deține controlul asupra agendei tale zilnice profesionale și personale?

ü Ești student și vrei să înveți cum să eviți nopțile albe dinaintea examenelor?

ü Nu-ți mai rămâne timp pentru tine și vrei să schimbi acest lucru?

ü Pur și simplu vrei să nu mai simți că zilele trec prea repede și tu faci tot mai puțin?


☛ În cele câteva ore pe care le vom petrece împreună vei descoperi tehnici puternice pe care le poți aplica imediat pentru a afla răspunsul următoarelor probleme din viața ta:

 ü Cum să percepi timpul din perspectiva carierei tale?

 ü Cum să salvezi timp crescându-ți resursele personale de energie?

 ü Cum să eviți amânările?

 ü Cum să devii mai productiv muncind mai puțin?

 ü Cum să îți controlezi atenția?

 ü Cum să răspunzi la mesajele la care nu ai timp să răspunzi?


Experiență profesională: Mihail Oancea

Având o experiență profesională de peste 17 ani în avocatură, specializat în Business Law și Business Crime Prevention, cu o activitate bogată în cadrul unor corporații și societăți avocațiale de top din România, unde a ocupat poziții de coordonare, Mihai a căutat constant formule de creștere și dezvoltare profesională și personală și a fost permanent preocupat de eficiență, productivitate, reușită în carieră și redobândirea puterii personale. În prezent, pe lângă activitatea avocațială, Mihai derulează și programe de coaching for lawyers, în calitate de master practician certificat în Business și Life Coaching.


Cum poţi participa?

Datorită interesului mare şi a numărului de locuri limitat, doar 30 de persoane pot participa în sală la acest seminar. Ca să-ți confirmi participarea în sală, trebuie să completezi formularul din linkul de mai jos.

Pentru orice întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Ne vedem la seminar!