Profesor/Trainer Adobe Animate - Colaborare Freelance

21312

Angajator: LINK group
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: project-based
  Nivel job: > 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI

 •  

  Scurta descriere a companiei

  LINK group este o companie multinațională cu peste 8 ani de activitate în România și peste 20 de ani de experiență în domeniul educației în Europa, fiind unul dintre liderii de pe piața serviciilor educaționale în România, Serbia și Bosnia. Ne luăm angajamentul de a forma cursanți din toată țara și de peste hotare, astfel încât aceștia să dobândească abilitățile de Business și IT de care au nevoie pentru a-și îndeplini ambițiile personale și profesionale.

  Activitățile noastre constau în oferirea accesului la cursuri online precum și în sală, iar una dintre activitățile cu care ne mândrim în mod deosebit este organizarea de seminarii gratuite pentru cursanții noștri prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei. De asemenea ne place să credem că facem o diferență valoroasă prin serviciile de consiliere educațională și în carieră pentru finalizarea cu succes a studiilor.

  Suntem un colectiv tânăr, plin de idei și cu libertate de mișcare în ceea ce facem, care creează multe oportunități de învățare pentru clienții noștri. Avem o atitudine deschisă și proactivă, căutând să ne ajutăm atât clienții cât și colegii în desfășurarea activităților zilnice. Pentru noi spiritul de echipă este foarte important și mereu ne bucurăm să aducem un nou membru în “familia” LINK group.

   

  Cerinte

  Cum arăți tu?
  ➢ Persoană cu experiență de cel puțin 4 ani în Adobe Animate sau Flash;
  ➢ Cu bune abilități de prezentare/livrare de informații;
  ➢ Cu disponibilitate de a lucra de 2-3 ori pe lună, de luni până vineri, în regim freelance (PFA, SRL, ÎI), câte 3,5 ore/zi, de la sediul nostru din București, în intervalul 17:30-20:45 (Str. Academiei 39-41, Etaj 2, în spatele Universității București);
  ➢ Dornic de a împărtăși din cunoștințele sale pentru formarea studenților LINK group prin intermediul cursului de Adobe Animate.

   

  Responsabilitati

  Ce vei face?
  ➢ Începând de la mijlocul lunii iunie, vei veni la sediul LINK group din București pentru predarea cursurilor din programele noastre de studiu (o listă completă a acestor programe o găsești pe site-ul LINK Academy)

  Alte informatii

  Procesul de selecție
  ➢ Constă în 3 etape: o discuție telefonică informală pentru a ne cunoaște, o discuție pe Skype în limba engleză cu un coleg, respectiv susținerea unui seminar demo de jumătate de oră la sediul nostru (pentru a valida competențele tale de livrare a informației).

   

  Dacă ești interesat(ă) trimite un email cu CV-ul tău la adresa

  hr@link-group.eu