Windsoft

WindSoft este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2000, specializată în dezvoltarea și implementarea sistemelor software dedicate companiilor din domeniul transporturilor. Compania este în momentul de față liderul soluțiilor informatice integrate dedicate exclusiv domeniului transporturilor, având peste 600 de clienți.

WindSoft este expertul în transformarea informației brute în informație inteligentă, utilă și aplicabilă în mediul de business – genul de informație care arată direcțiile de urmat și care creează premisele evoluției unei companii.

La peste 10 ani de la înființare, compania WindSoft deține cunoștinte solide și experiență dobândite în sute de implementări, printr-o gamă largă de soluții ce acoperă complet procesele unei companii ce desfășoară activități de logistică și transport, precum și printr-o echipă de suport profesionistă și dedicată. Soluțiile furnizate de noi se pliază atât pe necesitățile și cerințele companiilor de mari dimensiuni cât și pe ale celor de dimensiuni mai reduse, aplicațiile WindSoft putând fi adaptate unei game largi de structuri manageriale, de diferită amploare.

La elaborarea soluțiilor WindSoft s-a pus accentul pe anumite caracteristici cheie:

  • Interfață prietenoasă, sofisticată și eficientă cu utilizatorul;
  • Integrare completă între module, precum și posibilitatea întreținerii lor separate;
  • Acces facil la datele stocate;
  • Instrumente avansate de dezvoltare și de întreținere a sistemului;

Fiecare sistem implementat de WindSoft nu reprezintă un simplu produs, ci o soluție aptă să răspundă cerințelor variate ale pietei actuale. Motoul nostru este “Succesul necesită soluții complete”. Pentru a susține aceast concept am creat WindNET ERP®. Utilizând WindNET ERP® puteți corela eficient toate procesele de afaceri specifice domeniului transporturilor, obținând o mai bună vizibilitate și mai mult control asupra întregii activități a companiei. WindSoft recomandă acest sistem multi-modular, fiecare dintre module acoperind activitatea specifică la nivelul fiecărui departament. Unul dintre obiectivele sistemului WindNET ERP® este să permita introducerea datelor o singura dată, cu posibilitatea punerii lor la dispoziția oricăruia dintre departamentele interesate din cadrul companiei.

Website: www.windsoft.ro